Ceritifierad Stresscoach

Nu är det nära

Video Poster Image

Personligt ledarskap

I utbildningen får du lära dig personligt ledarskap - att lyssna till din inre ledare.

Vem är du när du mår bra? Är du den du vill vara?

Hur blir du den du vill vara?

När du är utbildad stresscoach kan du med din kompetens och erfarenhet inom personligt ledarskap och inre förändringsarbete verka som coach inom livets alla områden.

Du får den kunskap som du behöver för att coacha andra till att leva ett liv i balans och harmoni med mer energi, kraft och inre styrka.

Vill du bli en riktigt bra coach som verkligen förstår vad ditt sinne, kropp och själ behöver och kunna förmedla det vidare till dina kunder och kursdeltagare?

Nyckeln till en bättre framtid börjar med personligt ledarskap.

Att bemästra dig själv är första delen i att kunna coacha andra i personligt ledarskap och inre förändringsarbete.

BÖRJA LEVA DITT LIV PÅ DINA VILLKOR

"Utbildningen är som Feng Shui för själen" -Marianne 

BLI...

Certifierad  Coach

Mer information

 

Ingår:

  • Elevmedlemsskap via Svenska Friskvårdsförbundet
  • Certifiering via Svenska Friskvårdsförbundet som Kvalitetssäkrad Terapeut (certifieringsprov, online)
  • Diplom Stresscoach
  • Kursintyg Stresscoach
  • Du får även tillgång det kompletta 12 veckors programmet Stresshantering i grupp med mindfullness & coachning.
Boka möte

Mentorträffar

De som använder sig av mentorträffarna får helt klart bättre resultat i sina studier. Med rätt mentorskap kommer din framgångsresa bli mycket smidigare och enklare.

Rätt mentor är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Att bli vägledd av en mentor som själv har lyckats inom sitt område och redan har gjort framgångsresan som du vill göra - är den snabbaste vägen till att lyckas.

Onlineutbildning

Kursen är upplagd som distanskurs. Du läser kurslitteraturen, ser inspirerande föreläsningar, gör individuella- och gruppuppgifter. Aktivt lärande genom engagemang och eget ansvar.

Du kommer lära dig ett coachande förhållningssätt och kraftfulla verktyg för att coacha människor att nå sina mål genom inre förändringsarbete.

Du får lära dig processen: Förnekelse - medvetenhet - insikt - förändring.

.

Community

Deltagande i communityt är för din egen utveckling som coach. Att coacha varandra syftar till att utveckla färdigheter och kan bara tränas genom erfarenhet och interaktion.
Reflektera, ställ frågor, hjälp varandra och dela med dig av dina erfarenheter. 

Vill du bli proffs på det du gör? Då finns inga genvägar. Nyckeln till framgång är engagemang! 

 

MODUL #1

Här börjar vi med dig. Vi tittar på helheten och går igenom hur du kommer jobba under kursen. 

MODUL #6

Varför gör vi som vi gör? Här tar du steget in i coaching utan coachingmallar. Vilka är de perfekta coachingfrågorna? Vad är medvetande görande frågor? 

MODUL #8

Vad är ett coachande förhållningssätt? Hur jobbar du med inre förändringsarbeten? Går det att prestera och må bra? Vems ansvar är det? 

Utbildning i 3 delar - helt online

 

  1. Utbildningsdagar, examination och diplomering. Under distansutbildningen får du lära dig de verktyg du behöver för att hantera den vardagliga stressen för att uppnå balans i livet. Verktygen för förändringsarbete, personlig utveckling och självkännedom. Lära dig använda verktygen och kunskaperna du får med dig. Teori och praktik varvas för bästa inlärning. Mentorträffar och examinering med direkt feedback från utbildningsledare. Du är Diplomerad Coach.
  2. Praktik coaching och personligt ledarskap. Praktiken består av de momenten du behöver genomföra för att bli certifierad stresscoach. Du genomför 40 timmar coaching med egen betalande kund. Du ansvarar själv för att göra dina timmar med egen kund. Du är redan diplomerad coach och har alla kunskap för att coacha dina kunder och jobbar här med att få en erfarenhet av yrket för att få göra certifieringsprovet. 
  3. Examination och Certifiering. Du genomför certifieringsprov via svenska friskvårdsförbundet för att bli kvalitetssäkrad terapeut. Du är Certifierad Coach

 

Boka möte

Utbildningen är för dig:

Lyssna på Annas berättelse Här➝

Ceritifierad Coach är för dig oavsett om du vill kompetensutveckla dig inom hälsa och ledarskap i din nuvarande roll, som personalutveckling eller om du vill starta eller skala upp ditt företag. 

Du kan erbjuda dina kunder en tjänst som är livsförändrande, helt online eller på plats. Du får hjälp att hitta din nisch och ta fram hur du kan skapa en kraftfull lösning till dina kunder helt utifrån hur du själv vill arbeta. 

Du behöver ha engagemang och ett driv utöver ditt intresse för hälsa och ledarskap.

Boka möte

"Syftet är i grund och botten att hjälpa människor att må bättre och vara mindre stressade, genom att de själva förstår vad de behöver göra för att uppnå detta. Lyckas man bara få en människa att förstå detta och hjälpa sig själv så är det ett mirakel.""

 
- Helena

"Har fått ett nytt början på nytt tänkande, därefter bättre och lättare känslor, därefter har jag fått bättre konsekvenser. Min målgrupp kommer att vara att få jobba på individuellt plan i första hand som mål att få jobba i par och grupper. "

 
- Anna

 

Antagning är viktigt för att veta att du har rätt förutsättningar för utbildningen

 

- lika viktigt för dig som för oss.

 

Som utbildningsledare använder jag min förståelse för det mänskliga sinnet och min passion för att leva livet till fullo för att ge andra möjligheten att kliva fram som vem du egentligen är. 

När du utbildar dig till Coach med HälsoMotiv får du lära dig gåtan om relation och kommunikation. Självkänsla, Självkännedom, Självkärlek och öppna upp för en kontakt mellan själen, kroppen och sinnet. För att bli ditt bästa du får du jobba med styrkor för att bli ditt autentiska jag. 

För att bli entreprenör och framstående coach i branchen finns det inga genvägar. Var ödmjuk för din kompetens. Din framgång beror på dig, din vilja att lyckas och ditt ledarskap. 

Det finns inget värde i att tro att du redan är mästare, du har inte ens börjat.

 

Utbildningsledare Sara Skog 

Är Hälsovetare med helhetsperspektiv i fokus för hälsofrämjande arbete i organisation, grupp och individuellt. 

Med stor bredd och kompetenser inom hälsofrämjande, pedagogiskt, medvetandegörande och målinriktat hälsofrämjande arbete på olika nivåer med människor i olika livssituationer. 

Stressfysiologi, personlig träning, kostrådgivning, motiverande samtal, mental träning med mera. 

Fil kand i hälsopromotion med inrikning Hälsovägledning 180 hp. 

Certifierad Coach: Stress-, meditations-, qigong och KBT (kognitiv beteendeterapicoach) & ACT (Activecommitment terapicoach). 

Certifierad instruktör: Meditation-, mindfulness-, qigong (femelements- & powerqigong) och träningsinstruktör.

Certifierad KRAFT instruktör 

Hälsoarbete för en bättre livsstil 

Boka möte