20210519_163141_edited.png
 

INDIVIDUELLA BEHANDLINGAR & TJÄNSTER

- Våga älska dig själv

Hälsomotiv Sara Skog AB erbjuder många populära individuella hälsofrämjande, välgörande, behandlande och stärkande tjänster för att hjälpa dig att uppnå bästa möjliga hälsa. Att arbeta med sig själv och sin personliga utveckling genom coaching främjar din personliga framgång och hjälper dig uppnå dina mål. Vi är övertygade om att mental och fysisk hälsa hänger ihop och de bör eftersträvas tillsammans. Kolla in våra olika behandlingar där du kan boka allt från en stärkande och avkopplande massage till coaching för personlig utveckling eller personlig träning för ökad fysisk styrka och kraft. Alla tjänster finns för att vi ska kunna hjälpa dig att uppnå dina mål på bästa sätt efter dina önskemål och behov. 

 • Svensk Klassisk Massage 

 • Hotstonemassage

 • Personlig Träning 

 • Kostrådgivning

 • Självkänslacoach

 • Meditationscoach

 • KBT & ACT Coach

 • Hälsocoaching

 • Livscoaching

 • Stresscoaching 

 • Ledarskapscoaching

Fråga oss gärna så berättar vi mer!

massage.jpg
 
20210519_163259_edited.jpg

TJÄNSTER

- Våga älska dig själv

Hälsomotiv Sara Skog AB's vision är att hjälpa dig till att tro på dig själv och din förmåga, att göra aktiva medvetna val som främjar dina drömmar, mål och visioner. Ta första steget och kolla in våra individuella tjänster nedan som hjälper dig att våga leva livet fullt ut och våga älska dig själv trots att det stormar runt omkring. Fråga oss gärna om du är fundersam kring vad som passar just dina behov.

SVENSK KLASSISK MASSAGE & HOTSTONE MASSAGE

Behandlande, välgörande och avslappnande

Du kan välja mellan 30, 45, 60, 75 eller 90 minuters massage. När du kommer till den helande miljön i vår friskvårdsstudio ska du känna dig omhändertagen och veta att vi gör allt för att du ska få den bästa upplevelsen av din massagestund och samtidigt de bästa tänkbara behandling och bemötandet.

PERSONLIG TRÄNING

Stärkande och behandlande

Att träna utan ett träningsprogram är som att inte träna. Vi sätter ihop ett individuellt träningsprogram anpassat för just dina behov och mål enligt SMART principen. Det ska vara enkelt för dig att själv bygga vidare på programmet för en god progression i din träning oavsett om du tränar styrka, löpning eller någon specifik idrottsgren.

KOSTRÅDGIVNING

Små förändringar gör stor skillnad

Gemensamt ser vi över en kostrådgivning för att passa dig på bästa sätt för största resultat. Oavsett om du vill söker en viktminskning eller bara vill se över din kost för att äta bra och näringsrik mat är det här tjänsten för dig.

COACHING

Stärk självkänslan, öka prestationen och rikta ditt fokus rätt!

Oavsett om du söker ledarskaps-, livs-, KBT&ACT-, meditations-, stress-, självkänsla- eller hälsocoach har du kommit rätt. I coaching sitter du själv på alla svaren när vi ställer rätt frågor. 

"Superbra coach! På en timme har vi gått igenom så mycket att jag även kommit fram till ett beslut som varit extremt tufft för mig att komma fram till innan" -Eva. A