top of page
Trail in Woods

Se föreläsningen först

Registrera dig på utbildning nedan och gör samma resa som våra studenter nedan 

Hälsomotiv är en utbildningsplattform där du diplomerar och certifierar dig till stress-coach helt online. Kursen är skapad med flera års erfarenhet av coachande, vilket gör att vi vet vad som krävs för att lyckas!
 
Allt detta ingår i ditt medlemskap i kursen
 
🔹  Sveriges största videoplattform inom coachning
🔹  Gruppcoaching varje vecka
🔹  Flera timmar inspelade videomaterial
🔹  Drivet Community med likasinnade
🔹  12 månaders medlemskap+

Skärmavbild 2022-11-28 kl. 21.35_edited.png

Tack Sara! Är väldigt ödmjukt tacksam för din utbildning och alla vänliga coachingkompisar som gör mig bättre!

Jag älskar innovationer och utveckling så varför ska jag inte jobba med min egen utveckling?

- Anna Forsell

Logo_SFF_Black_long_350x85.png
Certifiera dig som Kvalitetssäkrad Terapeut. Elevmedlemsskap i Svenska Friskvårdsförbundet ingår i 12 månader när du utbildar dig hos Hälsomotiv AB.

Ulrika Blom, Utbildad coach via Hälsomotiv

Skärmbild (297).png

Linda Kensén, Utbildad coach via Hälsomotiv

Sveriges största stresscoachutbildning online


Det är främst coaching som metod med medvetandegörande frågor och coachande förhållningssätt med resultatinriktad process, regler och riktlinjer, etik. Ansvar och förhållningssätt, med målinriktat förändringsarbete, självledarskap mm. Kunskap kring förändringsarbetets olika delar och studenterna erhåller kunskap kring stressfysiologi, hur individer påverkas av stress och helhetsperspektiv på hälsa samt enklare modeller som SOC (stages of change), self efficacy, empowerment, krav och kontroll, socialt stöd med mera.
 

Utbildningens upplägg 

Kursen motsvarar det ca 100 h. Deltagarna har tillgång till inspelade föreläsningar, uppgifter, individuellt och i grupp. Kurslitteratur och kursuppgifter. Därtill gruppcoaching med mig 3-4 h per vecka som extra stöd och stöttning samt för att kunna följa upp under utbildningens gång. 

För att bli Certifierad coach ska de efter diplomering coacha egna kunder med 40 individuella coachingtimmar och visa på en god erfarenhet av coaching. 

12 veckors stresshanteringsprogram 
Mindfulness & Coaching

IMG_4973.jpg

Eva Adam, Utbildad coach via Hälsomotiv

Lotta, Utbildad coach via Hälsomotiv

Vem är det för

Utbildningen till stresscoach är för dig som vill starta och skala upp ett företag där du erbjuder dina kunder en tjänst baserat på hälsa och ledarskap helt online eller på plats oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund. Den är också till för dig som redan har förkunskaper inom coaching yrket men vill vidareutveckla dig. Utbildningen är för dig som vill ha hjälp med allt från att hitta dig själv till hur man skapar en kraftfull lösning till dina kunder. Det du behöver för att lyckas är ett driv utöver det vanliga samt ett intresse för förändring inom hälsa och ledarskap.

Behöver man tidigare erfarenhet för att lyckas via er?

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att lyckas med vår utbildning. Vi kommer vägleda dig genom hela processen så du känner dig bekväm med att bli certifierad coach och starta din verksamhet.

Jag arbetar/studerar heltid idag, kan jag gå utbildningen ändå?

Alla våra utbildningar sker online och detta innebär att du själv väljer studietakt, tidpunkt och plats för dina studier. Alla våra kurser är anpassade efter att du antingen redan pluggar/jobbar heltid eller att du bara har ont om tid. 

Hur fungerar utbildningen?

Du tittar på modulerna, slutför alla uppgifter under varje avsnitt med hjälp av medföljande verktyg och mallar. Du får möjligheten att bli coachad flera gånger per vecka och du får även hjälp av andra likasinnade studenter via vårt community. Du följer praktiska steg-för-steg-instruktioner som bevisligen fungerar för att nå dina mål.

Skärmbild (300)_edited.jpg

Hur du börjar

Om du är intresserad av att certifiera dig till stresscoach med hjälp av Sara Skog som huvudlärare kan du skicka in din ansökan till oss för att boka ett demosamtal med en av våra studentrådgivare som kommer svara på dina frågor och gå igenom kursen med dig.
Eller så kan du registrera dig direkt.
Om du har ytterligare frågor, vänligen maila oss på infohalsomotiv@gmail.com

SE EN MINIKURS REDAN IDAG.

Grön skog

SARA SKOG.

Sara Skog har under det senaste året hjälpt 100-tals personer till att förändra sitt liv på riktigt. 

Sara har coachat och hjälpt människor till välmående och hälsa i över 15 år. 
Sara har bedrivit företag som varit fullbokat med massage som nu är sålt vidare till ett annat företag, till att vara fullbokat med kurser, föreläsningar och coaching till att nu bara arbeta med utbildning.

Sara är life coach, karriär coach och stress coach med en otroligt bred kompetens när det kommer till ledarskap och livsstilsförändringar. 

Sara Skog är den främsta utbildaren inom hälsa och coaching som verkligen ger resultaten du söker. 

Saras största passion är att hjälpa andra att börja leva sitt liv på riktigt i sin fulla potential och utbilda coacher till samma resultat.

IMG_5947_edited.jpg

Möt vårat team

IMG_0601_edited.jpg

Sara Skog
VD & Grundare

Skapar kurserna, är huvudlärare och leder verksamheten.

279837541_697820071443362_3767989775515445394_n.jpg

Max Söderström
Coach & Studentrådgivare

Onboardar nya klienter och coachar befintliga klienter

IMG_3019[1227] (2).jpg

Oscar Rosendahl
Studentrådgivare, IT-ansvarig

Ser till att plattformen fungerar som den ska och att ansökningsprocessen fungerar 

Skapa din egen resa

Coaching/mentorskap
Med rätt mentorskap kommer ens framgångsresa bli mycket smidigare och enklare. Rätt mentor är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Att bli vägledd av en mentor som själv har lyckats inom sitt område och redan har gjort framgångsresan som studenten vill göra är den snabbaste vägen till att lyckas. 

Kunskap
Medellivslängden i Sverige är drygt 80 år och därför är det livslånga lärandet ingen metafor, det är en nödvändighet. Vi tror på att vår kunskap ständigt behöver uppdateras och utmanas. Vi vill förnya och utveckla synen på utbildning och utmana sättet att ta till sig kunskap på.

Community
Vi tror på att omge oss själv med personer som hjälper, stöttar och inspirerar varandra att nå framgång. Community och nätverk är en viktig nyckel för lyckas. Därför är vår utbildning interaktiv och sker bland annat i gruppformat där andra likasinnade personer hjälper varandra att nå framgång.

Certifierad stresscoach

🔹  Sveriges största videoplattform inom coachning

🔹  Gruppcoaching varje vecka

🔹  Flera timmar inspelade videomaterial
🔹  Drivet Community med likasinnade

🔹  Tillgång till kursen på livstid

 FRÅN 1702 SEK/MÅNAD 
INVESTERA I DIG SJÄLV 
Skärmbild (296).png

HAR DU FRÅGOR?

VÄNLIGEN MAILA OSS PÅ: infohalsomotiv@gmail.com

© 2022 Hälsomotiv AB

Allmänna villkor   Intigritetspolicy

Denna webbplats är inte en del av Facebook-webbplatsen eller Facebook Inc. Denna webbplats stöds INTE av Facebook på något sätt. FACEBOOK är ett varumärke som tillhör FACEBOOK, Inc.

ANSVARSFRIHET: Ovanstående betyd är våra personliga betyg. Förstå att mina resultat inte är typiska, jag antar inte att du kommer att duplicera dem och få exakt samma resultat. Dina resultat kommer att variera och beror på många faktorer, inklusive men inte begränsat till din bakgrund, erfarenhet och arbetsetik.

© 2022 Hälsomotiv AB

bottom of page