• Instagram
  • Facebook
Sara skog

Sara Skog

FIL KAND I HÄLSOVETENSKAP

CERTIFIERAD COACH 

CERTIFIERAD INSTRUKTÖR

Untitled design (19)_edited.png

OM SARA

Sara har ett starkt driv, hon är entusiastisk och omtänksam. Det är svårt att inte ha roligt tillsammans med Sara, hon bjuder gärna på sig själv och hennes framåtanda smittar av sig. Sara är orädd, grymt bra på att prioritera och riktar sin energi rätt.

Hon vet vad som är viktigt i livet och går målmedvetet sin egen väg. Hon har full koll på ledarskap, både att leda sig själv och andra till personlig utveckling.

 

Sara vet hur viktigt det är med helhetshälsa och att prioritera sitt eget välmående först för att kunna peppa och hjälpa andra. Som coach och utbildare är Sara på helt rätt plats, det finns ingen bättre coach som kan förstå människan så bra och ge rätt guidning i livet. Hon är djup, lugn, glad och sprider energi omkring sig samtidigt som hon uppmanar sina kunder att se saker från ett annat perspektiv med en alldeles perfekt knuff framåt i den personliga resan.

 

Hon vill att hennes kunder ska lyckas med det som dem företer sig och guidar till självinsikt och att våga älska sig själv. 

Sara arbetar helhetsinriktat, för att hitta hållbara lösningar som ger långsiktig lindring och ökad livskvalitet för kunden. En social och utåtriktad hälsocoach som når fram även till den mer blyga kunden, resultat och livskvalité är hennes ledord.