Hur du blir Certifierad Stresscoach 

Stresscoachutbildning sammanfattat innehåll

Det är främst coaching som metod med medvetandegörande frågor och coachande förhållningssätt med resultatinriktad process, regler och riktlinjer, etik. Ansvar och förhållningssätt, med målinriktat förändringsarbete, självledarskap mm. Kunskap kring förändringsarbetets olika delar och studenterna erhåller kunskap kring stressfysiologi, hur individer påverkas av stress och helhetsperspektiv på hälsa samt enklare modeller som SOC (stages of change), self efficacy, empowerment, krav och kontroll, socialt stöd med mera. 

Utbildningens upplägg 

Teori och praktik för att bli Diplomerad Stresscoach är på intensivkursen 50 h 

På distans motsvarar det ca 70 h. Deltagarna har tillgång till inspelade föreläsningar, uppgifter, individuellt och i grupp. Kurslitteratur och kursuppgifter. Därtill gruppcoaching med mig 3-4 h per vecka som extra stöd och stöttning samt för att kunna följa upp under utbildningens gång. 

För att bli Certifierad coach ska de efter diplomering coacha egna kunder med 40 individuella coachingtimmar och visa på en god erfarenhet av coaching. 

12 veckors stresshanteringsprogram 
Mindfulness & Coaching

IMG_4986 (1).jpg

Vem är det för 

Utbildningen till stresscoach är för dig som vill starta och skala upp ett företag där du erbjuder dina kunder en tjänst baserat på hälsa och ledarskap helt online eller på plats oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund. Den är också till för dig som redan har förkunskaper inom coaching yrket men vill vidareutveckla dig. Utbildningen är för dig som vill ha hjälp med allt från att hitta dig själv till hur man skapar en kraftfull lösning till dina kunder. Det du behöver för att lyckas är ett driv utöver det vanliga samt ett intresse för förändring inom hälsa och ledarskap.

IMG_4973.jpg

Vad får du som klient

Namnlös design (10).png
  • Onlinekurs

Namnlös design (12).png
  • Veckovis coaching

Namnlös design (8).png
  • Andra likasinnade att göra resan med 

Namnlös design (7).png
  • Ett vinnande forum

Hur du börjar

Om du är intresserad av att certifiera dig till stresscoach med hjälp av Sara Skog som huvudlärare kan du skicka in din ansökan till oss för att boka ett samtal med en av våra studentrådgivare som kommer avgöra om den här utbildningen är för dig eller inte. Om du har ytterligare frågor, vänligen maila oss på infohalsomotiv@gmail.com