20210519_163141_edited.png
 

HOS OSS HITTAR NI ALLT OM HÄLSA

-Våga älska dig själv

Genom våra olika tjänster kan vi erbjuda en mängd individuella behandlingar och metoder för att uppnå personligt välbefinnande ur ett helhetsperspektiv. Du kan välja att gå en kurs i mindfulness, meditation eller qigong för ett högre välmående, en främjad hälsa och att ta första steget mot din personliga utveckling. Är du mer intresserad av att själv utbilda dig till Coach kan du välja att gå vår gedigna utbildning till StressCoach. Fler utbildningar kommer inom kort. Hälsomotiv Sara Skog AB tillhandahåller en unik blandning av österländsk och västerländsk expertis för att uppnå vårt syfte att främja välmående ur ett helhetsperspektiv och införliva medveten närvaro genom förhållningssätt och olika meditationer och mindfulnessövningar. Läs mer eller fråga oss gärna om mer information om våra tjänster, kurser och utbildningar för hitta det som passar dig bäst.

massage.jpg

INDIVIDUELLA BEHANDLINGAR

Behandlande, stärkande och helande

Hälsomotiv Sara Skog AB erbjuder många populära individuella hälsofrämjande, välgörande, behandlande och stärkande tjänster för att hjälpa dig att uppnå bästa möjliga hälsa. Att arbeta med sig själv och sin personliga utveckling genom coaching främjar din personliga framgång och hjälper dig uppnå dina mål. Vi är övertygade om att mental och fysisk hälsa hänger ihop och de bör eftersträvas tillsammans. Kolla in våra olika behandlingar där du kan boka allt från en stärkande och avkopplande massage till coaching för personlig utveckling eller personlig träning för ökad fysisk styrka och kraft. Alla tjänster finns för att vi ska kunna hjälpa dig att uppnå dina mål på bästa sätt efter dina önskemål och behov. 

Fråga oss gärna så berättar vi mer!

20210519_165853_edited.jpg

KURSER

Personlig utveckling och sinnesro

Gå våra populäraste kurser som hjälper dig till personlig utveckling, välmående och hälsa genom maximal avkoppling och sinnesro kombinerat med stärkande övningar.
Kurserna bygger på medvetenhet, mindfulness, meditation och qigong.
Du lär dig acceptera och komma i total harmoni med dina tankar. Vi vägleder dig genom varje steg i processen och hjälper dig att skapa det liv som du älskar att leva.

Your time hälsomotiv .jpg

UTBILDNINGAR

Utbilda dig till Certifierad Coach

Utbildningarna är gedigna och passar för alla, oavsett ålder och kunskapsnivå tack vare att teoretiska och praktiska moment varvas. Utbildningarna erbjuder en mängd fördelar, som att stärka ditt sinne, personlig utveckling och främjad hälsa för dig och dina framtida kunder.  Du får lära dig massvis om hälsa med olika inriktningar för att själv bli certifierad coach. Du får färdiga program att använda dig av när du är färdigutbildad.

 
20210519_163259_edited_edited.png

RETREAT

Andas in, andas ut

Hälsomotiv Sara Skog AB erbjuder unika och avkopplande retreat med holistiskt fokus som får dig att landa i dig själv, känna dig uppiggad och förnyad.
Vi använder oss av en mängd beprövade metoder som mindfulness, meditationer och qigong för din hälsa, skönhet och välbefinnande.
Gör den positiva livsstilsförändring du drömt om, boka in dig på ett stillsamt retreat.