Mental coach utbildning

Anmäl dig till vår distansutbildning

Bli certifierad mental coach

Längd: 6-12 månader 
Plats: Distans

Sara Skogs mental coach-utbildning är riktad till dig som är intresserad av ledarskap, är en blivande coach och kanske redan entreprenör som strävar efter att förstå det mänskliga sinnet eller vill inspirera andra att nå sin fulla potential och leva sina liv fullt ut. I utbildningen får du en fördjupad kunskap inom relationer, kommunikation, självkänsla och självkännedom för att hjälpa andra att upptäcka sitt autentiska jag.

Du kommer lära dig att arbeta med dina egna styrkor för att nå framgång som coach eller entreprenör och uppmuntras att vara ödmjuk inför din kompetens. Ta del av den bästa utbildningen för dig på marknaden och boka ett möte idag!

 

Boka möte

Under utbildningen

bildningen får du lära dig att coacha inom livets alla områden med ett helhetsperspektiv för hållbara och framgångsrika resultat. Du får verktyg för effektiv kommunikation och utforskar ledarskapet utifrån mental träning och mindset. Genom mindfulness och medveten närvaro kommer du att lära dig att göra aktiva och medvetna val.

Du får också lära dig om effektivt beslutsfattande och att vara sann mot dig själv genom “Active Commitment Coaching”. Under utbildningen praktiserar du coachning i vårt fantastiska community för på bästa sätt kunna ta del av feedback och utvecklas fullt ut med rätt stöd på din resa. Slutligen, genom mental träning och visualisering når du din fulla potential och njuter av resan mot dina mål.

Kursinformation

Det här ingår i mental coach-utbildning

 • Elevmedlemskap via Svenska Friskvårdsförbundet
 • Uppstartssamtal
 • Inspelade föreläsningar
 • Uppgifter (individuella och i grupp)
 • Kurslitteratur
 • Mentorträffar
 • Mentorstid
 • Kursintyg Mental Coach
 • Diplom Mental Coach
 • Certifiering via Svenska Friskvårdsförbundet som kvalitetssäkrad terapeut
 • Blandning av teori och praktik
 • Community där du hittar vänner för livet och peppar varandra till välgång och framgång

Efter avslutad utbildning som mental coach

Jobbmöjligheter:

Du har möjlighet att arbeta som entreprenör eller använda utbildningen som kompetensutveckling inom kommunikation och ledarskap. Vi stöttar dig till att utvecklas inom spetskompetens och nå din fulla potential. Det är bara du som sätter dina egna gränser, när du lär dig allt inom utbildningen är inga mål för stora.

Examen:

När du slutför utbildningen blir du certifierad som coach inom mental träning och kvalitetssäkrad terapeut via Svenska Friskvårdsförbundet.

Boka ett möte

Ditt mentala träningsprogram 

 

Den faktiska sanningen är att det är dina skapade föreställningar om dina begränsningar som håller dig tillbaka i livet. 

När du istället tänker, tänk om jag lyckas hur kommer det kännas? Och vågar tro på dig själv så kommer du att klara av det. 

En begränsande föreställning många har är att vi ska vara proffs på saker redan första gången vi ger oss på att testa. 

Men ärligt, ingen är född till proffs. Alla som är bra på saker har gjort samma sak om och om igen. 

Det handlar om inlärning, att lära nervsystemet hur det ska agera i olika sammanhang.

Ska du ge dig själv en ärlig chans att testa något nytt - ge inte upp efter första försöket.

Lär dig istället att ha rätt mindset. 

Det mina vänner - Rätt mindset förbättrar hela ditt liv på alla områden. 

Bättre tilltro till dig själv och din förmåga

Uthållighet och måluppfyllelse 

Äkta trygghet inifrån dig själv 

Sann glädje och tacksamhet 

Balans inom livets alla områden 

Djupare relationer 

Fantastiska kommunikationsförmågor att använda i livets alla områden 

Förmågan att uppleva sann kärlek 

Förmågan att rikta din energi rätt 

Att verkligen finnas där för dina nära och kära 

En sann kompetensutveckling inom din nisch 

Medvetenheten om att du styr ditt liv 

Förmågan att se alla dina val och möjligheter 

Att hitta ditt varför och hur du kan jobba med det på det mest effektiva sättet för att göra dina Drömmar till dina mål och uppnå dom 

Mental träning handlar om precis samma sak som fysisk träning.

Vill du bli stark så vill du träna.

Vill du utvecklas och nå progression behöver du träna efter ett träningsprogram anpassat just för dig. 
Vill du underhålla dina mentala muskler behöver du underhållsträna
Vill du nå resultat behöver du träna specifikt mot resultaten
I den mentala coachutbildningen kommer du få allt detta och mycket mer med dig
Alla verktyg för att skapa specifika mentala träningsprogram för dig själv och dina framtida kunder, anställda, kollegor, mm.
Du får alla verktyg för att vara den bästa ledaren, att använda ditt ledarskap i din fulla potential inom alla områden i livet.
Tack vare det unika konceptet där du arbetar igenom olika moduler avsedda för att hjälpa dig att uppnå just dina mål

Utbildning i 3 delar - helt online

 

 1. Utbildningsdagar, examination och diplomering. Under distansutbildningen får du lära dig de verktyg du behöver för att hantera den vardagliga stressen för att uppnå balans i livet. Verktygen för förändringsarbete, personlig utveckling och självkännedom. Lära dig använda verktygen och kunskaperna du får med dig. Teori och praktik varvas för bästa inlärning. Mentorträffar och examinering med direkt feedback från utbildningsledare. 

 2. Praktik coaching och personligt ledarskap. Praktiken består av de momenten du behöver genomföra för att bli Diplomerad Mental Coach. När du har all kunskap för att coacha dina kunder börjar du jobba upp en erfarenhet av yrket.  Du genomför 40 timmar coaching.  

 3. Examination och Certifiering. Du genomför Diplomeringsprov med direkt feedback från utbildningsledaren och när du är diplomerad kan du direkt boka ditt Certifieringsprov via Svenska Friskvårdsförbundet för att bli kvalitetssäkrad terapeut.
  Du är Certifierad Mental Coach. 

 

Boka möte

Utbildningen är för dig:

 

Saras erfarenhet av att utbilda och coacha inom livets alla områden, kompetensutveckling, ledarskap och målsättning 

 

Sara har stor kompetens och erfarenhet av att guida dig rätt i utbildningen där hon tidigare utbildat bland annat: VDs, chefer, ledare, entreprenörer, terapeuter, sjuksköterskor, lärare, bankmän, ekonomer, instruktörer, healers, poliser mm. Till att leva utifrån sin fulla potential och uppfylla sin drömmar genom rätt målsättning. 

 

Om du funderar om utbildning är för dig. Så är svaret Ja. 

 

Faktum är att alla behöver den här utbildningen i sitt liv, de som vågar har bara vunnit. På alla plan.

 

Boka ditt möte här för att ta reda på om det är för dig. 

Boka möte

Antagning är viktigt för att veta att du har rätt förutsättningar för utbildningen


- lika viktigt för dig som för oss.

 

Som utbildningsledare använder jag min förståelse för det mänskliga sinnet och min passion för att leva livet till fullo för att ge andra möjligheten att kliva fram som vem du egentligen är. 

När du utbildar dig till Coach med HälsoMotiv får du lära dig gåtan om relation och kommunikation. Självkänsla, Självkännedom, Självkärlek och öppna upp för en kontakt mellan själen, kroppen och sinnet. För att bli ditt bästa du får du jobba med styrkor för att bli ditt autentiska jag. 

För att bli entreprenör och framstående coach i branchen finns det inga genvägar. Var ödmjuk för din kompetens. Din framgång beror på dig, din vilja att lyckas och ditt ledarskap. 

Det finns inget värde i att tro att du redan är mästare, du har inte ens börjat.

 

"En timmes Coaching med uppgifter i de första modulerna har gett mig en sådan klarhet att jag inte behöver grubbla i två veckor som jag annars hade gjort"

- Linda

"Den inre resan i utbildningen är helt klart det bästa, alla behöver verkligen den här utbildningen"

- Elisabeth

Utbildningsledare Sara Skog 

Är grundare och vd för Hälsomotiv Sara Skog AB som är ett utbildningsföretag i ledarskapsutveckling

Utbildar coacher i mental träning och stresshantering. 

Alltid utifrån ett vinnande mindset. 

Sara har satt samman kunskap från 8 års studier kring ledarskap utifrån hjärnans fysiologi och psykologi samt hälso- och beteendevetenskap vilket nu är paketerat i 10 moduler med de allra bästa metoderna för att uppnå verklig framgång.

Branschen saknade en utbildning som får med helheten och där den examinerade studenten får möjligheten att bli fullständigt trygg i sin nya professionella roll. 

Med rätt stöd i utbildning ökar sannolikheten för studenterna att lyckas med hela 95%. Studenterna behöver ha rätt stöd i sitt lärande och med Sara Skog som mentor med livecoaching 2-3 h per vecka och ett fantastiskt community där inspiration, välgång och framgång är ledorden går det bara att lyckas. 

Vi avslöjar hur du kan börja leva utifrån ett vinnande mindset och uppnå din fulla potential. 

Under 12 månaders studier utifrån det bäst skapade konceptet kommer du med banbrytande metoder att implementera kunskaperna och med lätthet och glädje transformeras till ditt bästa jag. En inre resa såväl som yttre. 

När du lär dig förstå hur din hjärna faktiskt fungerar och hur den håller dig tillbaka kan du också bemästra livet på de alla bästa sättet. Men du måste göra jobbet och verkligen lära dig hur du med lätthet kan nå dina mål och börja göra jobbet. 

Hälsomotivs metod är den bästa vägen att nå dina drömmar med faktiska och hållbara resultat.

Vänta inte på att det ska kännas rätt, då kommer du slösa din till det. Föreställ dig istället hur du om 12 månader har lyckats med mer än du tidigare kunnat ana att du skulle klara av. 

Det är för kostsamt för dig att inte våga prova. 

Men utbildningen är bara till för dig som vågar. 

Det räcker inte med att jag tror på dig utan du måste tro på dig själv. 

Lär dig hur redan idag och din transformation är igång. Steg för steg når du din framgång utifrån Hälsomotiv's beprövade metoder.

Boka möte

Kvalitetssäkrad Terapeut

 

Hälsomotiv är en godkänd skola och utbildningen är kvalitetessäkrad - en trygghet för dig och dina kunder.