CERTIFIERAD
COACH

"Utbildningen är som Feng Shui för själen" -Marianne 

 #1

"Väldigt gedigen utbildning. Genom att vi fick prova allt känner jag mig trygg. Utmärkt kundbemötande. Intensivt, lärorikt, djuplodande och magiskt kul." -Marit

#2

"Den var jättebra, den var kraftfullare än jag tänkt mig, mycket saker kom upp som ledde till självinsikter. Bra upplevelser, mycket bra kunskaper du besitter och lär ut. Det tog djupare än jag väntat mig. Tacksam att jag tog mig tid att gå denna." - Gabriel

 #3

"Det var väldigt bra, lärorikt och inspirerande.
Bästa utbildningen jag har gått! Så personligt och genuint. Sara är proffs! Så viktigt att komma till insikt och få bättre självkänsla.
Superbra, underbart, utvecklande, fantastiskt, roligt." - Marie

SARA SKOG  

Grundare

Utbildningsledare & mentor

 

Sara är en målmedveten och trygg person. Hon har en härlig utstrålning och vet vad som gör att vi mår bra.

Hon är en förebild inom sitt kompetensområde, genom att hon själv lever som hon lär.

Det blir ett lugn när man är i samtal med Sara, hon vet vad som är viktigt i kommunikation och relation. Hennes livslust går inte att fel på, en bra egenskap som hjälper andra. Hon är målmedveten och har ett fokus för både sig själv och sina studenter.

Sara har många bra grundvärderingar som märks i mötet med henne. En av de största värderingarna är att hon är osjälvisk och ger allt i det hon företer sig och därmed också för dig som student.

Boka möte

Personlig utveckling

 

I utbildningen får du lära dig personligt ledarskap - att lyssna till din inre ledare. Vem är du när du mår bra? Är du den du vill vara? Hur blir du den du vill vara? När du är utbildad coach kan du med din kompetens och erfarenhet inom personlig ledarskap och inre förändringsarbete verka som coach inom livets alla områden. Du får den kunskap som du behöver för att coacha andra till att leva ett liv i balans och harmoni med mer energi, kraft och inre styrka. Vill du bli en riktigt bra coach som verkligen förstår vad ditt sinne, kropp och själ behöver och kunna förmedla det vidare till dina kunder och kursdeltagare? Nyckeln till en bättre framtid börjar med personligt ledarskap. Att bemästra dig själv är första delen i att kunna coacha andra i personligt ledarskap och inre förändringsarbete.

Boka möte
Video Poster Image

"Bra flow på allt. Lugn och harmonisk genomförd vägledning, coaching och feedback. Omtänksamt, bra. Omtanken genomsyrar hela utbildningen. Omtanken om var och en i gruppen i stort. Lärdomar. Genuint. Spännande.Omvälvande, tankeväckande, lärorikt, underbara insikter. Spännande att hela tiden utmanas.”

"Väldigt bra. Fick lära mig massor om beteenden, acceptans, närvaro, coaching, meditation.
Mycket bra. Väldigt positiv, glad, trevlig, pedagogisk.
Bäst att få göra min egen inre resa genom alla övningar. Att öva på sig själv och med sig själv.
Den bästa resan på länge! Behövs ingen solsemester när man får resa i det inre." - Eva

Ta reda på mer
BOKA MÖTE