OMDÖMEN

Vad säger studenterna?

"Det har varit så givande och roligt att hänga med er alla, vänner för livet har det gett mig. En underbar mentor och utbildare är du @Sara Skog.
Mitt bästa tips till er som just påbörjat eran egen resa får bli, våga vara coachbar, våga öppna upp dig och vara sårbar, våga ställa dom tuffa frågorna och våga be om hjälp om du kör fast." - Andrea

 ”Det finns så mycket vishet, klokhet och dimensioner i dig. Det är så intressant att lyssna på dig och varenda gång jag träffar dig lär jag mig något nytt.” - Linda

"Tack för all hjälp med mitt diplomering samtal idag!
Tack Sara för underbar utbildning och stöttning ♥️🙏🏻"
- Jessica Lyhagen

"Så bra utbildning - Rekommenderar varmt" 
Jessica Fururnäs

"Sara, jag har tänkt på dig i omgångar och hur lycklig och stolt jag är som utbildade mig till stresscoach. Har fått frågan många gånger om jag rekommenderar utbildningen. JA! har jag svarat direkt, det är nog den utbildning som jag är mest stolt över och där jag har lärt mig mest samt, den inre resan om sig själv är otroligt viktigt att göra. Ett med sig själv - tack för en otroligt bra utbildning, förändrar en på djupet och lär en att lita på sig själv.” -  My Håkansson

 
 
BOKA MÖTE

 

"Tack Sara och tack alla fantastiska personer som jag har fått träffa här. ❤️ Tack för inspiration, styrkan, skratt, tårar, insikter, skav och insikten att detta bara är början. Är djupt tacksam över denna resa, låt den aldrig ta slut. Nu ska jag fira! 🥳❤️"
- Carin 

”Det finns så mycket vishet, klokhet och dimensioner i dig. Det är så intressant att lyssna på dig och varenda gång jag träffar dig lär jag mig något nytt.”
- Linda

"Väldigt gedigen utbildning. Genom att vi fick prova allt känner jag mig trygg. Utmärkt kundbemötande. Intensivt, lärorikt, djuplodande och magiskt kul."
- Marit

"Den var jättebra, den var kraftfullare än jag tänkt mig, mycket saker kom upp som ledde till självinsikter. Bra upplevelser, mycket bra kunskaper du besitter och lär ut. Det tog djupare än jag väntat mig. Tacksam att jag tog mig tid att gå denna."
- Gabriel

"Det var väldigt bra, lärorikt och inspirerande.Bästa utbildningen jag har gått! Så personligt och genuint. Sara är proffs! Så viktigt att komma till insikt och få bättre självkänsla.
Superbra, underbart, utvecklande, fantastiskt, roligt." 
- Marie

"Bra flow på allt. Lugn och harmonisk genomförd vägledning, coaching och feedback. Omtänksamt, bra. Omtanken genomsyrar hela utbildningen. Omtanken om var och en i gruppen i stort. Lärdomar. Genuint. Spännande.Omvälvande, tankeväckande, lärorikt, underbara insikter. Spännande att hela tiden utmanas.”
- Lisa

"En otroligt givande och jobbig inre
upptäcktsfärd. Är otroligt tacksam
för alla fantastiska människor som
jag har träffat, fått följa och som
följer mig genom denna resa".
- Jonna

"Väldigt bra. Fick lära mig massor om beteenden, acceptans, närvaro, coaching, meditation.
Mycket bra. Väldigt positiv, glad, trevlig, pedagogisk.
Bäst att få göra min egen inre resa genom alla övningar. Att öva på sig själv och med sig själv.
Den bästa resan på länge! Behövs ingen solsemester när man får resa i det inre."
- Eva

"Vad som motiverar mig att leda och coacha; hjälpa människor förstå att det är livet som rusar förbi, hjälpa dem att inse värdet av att stanna upp, andas och uppskatta/ uppleva det som sker nu, det enda man kan påverka. Släpp taget om det förflutna och lämna morgondagen till just morgondagen.

Syftet är i grund och botten att hjälpa människor att må bättre och vara mindre stressade, genom att de själva förstår vad de behöver göra för att uppnå detta. Lyckas man bara få en människa att förstå detta och hjälpa sig själv så är det ett mirakel."
- Helena Nilsson

"Vem är jag, jag är glad, ödmjuk, driven, jag är Anna som har fått ett nytt början på nytt tänkande, därefter bättre och lättare känslor, därefter har jag fått bättre konsekvenser. Min resa här har varit spännande, utvecklande, intensiva , lärt mig så oerhört på denna resa. Jag lyssnar mycket bättre, ältar mindre, tar saker på en högre plan med mig. Jag vill använda denna utbildning genom att börja coacha klienter med verktyg jag fått, och det innebär att det ska med mig få en trygghet att de ska få förstå att det går att förändra. Min målgrupp kommer att vara att få jobba på individuellt plan i första hand som mål att få jobba i par och grupper. " - Anna Hall

BOKA MÖTE
 
 
 
 
 
BOKA MÖTE

Kvalitetssäkrad Terapeut

Hälsomotiv är en godkänd skola och utbildningen är kvalitetssäkrad.

Skolmedlemskap via Svenska friskvårdsförbundet i 12 månader ingår.

Certifieringsprov ger dig rätt till titeln Kvalitetssäkrad Terapeut 

 - En trygghet för dig och dina kunder.