FRAMGÅNGSRIK 
UTBILDNING

Inre styrka i Coachingutbildningsprogram med ledord som Ledarskap, Framgång,
Empowerment, Self efficacy, Målbild, Drömliv, Harmonisk livsstil och Livsglädje.

Hösttermin och tacksamhet

glädje hälsa tacksamhet uppskattning Aug 23, 2023

 

Började dagen med en liten löptur i skogen och rebootade min kropp 🙌😅❤️

 

Sen samtalat med bästa väninnan som betyder så mycket för mig att ha i livet. 

Hur underbart är det inte att ha en vän i vått och torrt, som får dig att skratta när livet känns piss och som njuter tillsammans med dig vid framgångar och lycka ❤️En tidigare student, My, som är så himla duktig på att coacha skickade detta till mig häromdagen, hur glad och tacksam blir jag inte ?! <3 

 

“Sara, jag har tänkt på dig i omgångar och hur lycklig och stolt jag är som utbildade mig till stresscoach. Har fått frågan många gånger om jag rekommenderar utbildningen. JA! har jag svarat direkt, det är nog den utbildning som jag är mest stolt över och där jag har lärt mig mest samt, den inre resan om sig själv är otroligt viktigt att göra. Ett med sig själv tack för en otroligt bra utbildning, förändrar en på djupet och lär en att lita på sig själv.”

 

Höstterminen är igång och när barnen ska tillbaks till skolan så hamnar alla rutiner i rullning, älskar det ! Det skänker mig en ro och en harmoni att ha rutiner även om ett allt för uppstakat schema kan göra att jag känner mig trängd. Hur fungerar du? 

 

Även min skola drog igång höstterminen igår och det är så roligt att vara igång och köra mentorträffar och coacha mina underbara studenter i sitt coachande. Det är magi och något jag verkligen älskar att hålla på med! 

 

Ett ganska kort men djupt samtal med en person i morse gav så mycket.

Tacksamhet, glädje och jag blir rörd när han säger: ”Jag beundrar såna människor som dig som ser till att göra det du tycker om i livet”.

 

Det är en person som jag egentligen inte känner så väl men som känner till mig i och med att han bor granne med min kontorslokal. 

 

En underbart fin reflektion av honom när vi pratar om mitt företag som också betyder så mycket för mig. 

 

Sen känner jag mig stolt som har grundat och byggt upp företaget helt från grunden och nu driver en skola med coachutbildningar. 

 

Tacksamhet idag 💖🌸💕Sänder ut massa massa kärleksenergi till just dig som behöver det lite extra när du läser det här <3