FRAMGÅNGSRIK 
UTBILDNING

Inre styrka i Coachingutbildningsprogram med ledord som Ledarskap, Framgång,
Empowerment, Self efficacy, Målbild, Drömliv, Harmonisk livsstil och Livsglädje.

Din inre resa - ditt ledarskap

coach egenskaper förväntningar inreresa ledarskap motivation personligutveckling undermedvetet utbildning värde Aug 26, 2023

Ibland känns det lite tungt, vissa relationer vi har tar ibland mer energi än vi är upplagda för. 

Vissa av dom är inte värda vår energi men andra är värda allt <3

Min tro är att varje individ är vacker och unik samt att alla gör sitt allra bästa utifrån sin förmåga just där och då. Vi har inte alla kunskaper eller vägen utstakad från början. 

Det vi gör är att vi testar oss fram. 

Ibland är det bra att zooma ut lite och att verkligen se saker ur ett större perspektiv. Dvs inte klandra sig själv för hårt. Ingen är perfekt, brukar man säga...

Jag menar att alla är perfekta redan som vi är. När vi lär känna oss själva och faktiskt kan lära oss att älska oss själva, för den vi redan är. Utan att skylla på att jag är sån. Utan istället öppnar upp för att se vem du är. I slutändan är du den du vill vara. 

Sedan är vi olika mycket beredda att se till vem vi vill vara och vad vi behöver göra för att bli den vi egentligen vill vara. Olika mycket beredda att ta action och faktisk börja jobba med oss själva. Hur mycket disciplin vi har och hur mycket vi kan tänka oss att jobba med våra vanor. 

Det spelar också stor roll vilken motivation vi har till att just jobba med oss själva. Här är det viktigt att ta reda på sitt eget varför. Sluta göra allt bara för att det förväntas av dig och istället göra det för att du vill.

Med rätt motivation kan du komma hur långt du vill. Men du måste va beredd att se inåt, se dig själv och vara din egen bästa kompis:

Prata snällt till dig själv, peppa dig själv, inte döma dig själv eller andra, vilja ditt eget bästa, vara kärleksfull och omhändertagande, vara accepterande och förlåtande, vara respektfull och uppriktig, rak och ärlig, ha lätt till skratt, vara omtänksam och vänlig, vara peppande och bjuda in till samtal, vara beredd att älska dig själv (göra allt det du vill att din bästa kompis ska göra, vara den bästa vännen till dig själv). 

När du blir din egen allra bästa vän har du öppnat upp för oanade möjligheter till lycka och välmående. Att hitta din balans i livet utifrån var du står och var du vill vara. 

Du är unik och värdefull redan som det är. 

En vacker individ och ingen annan är som du. 

När du förstår ditt eget värde kommer du automatiskt ändra ditt undermedvetna vilket leder till att det du gör linjerar med dig själv och vart du vill vara, hur du vill vara. 

Motivationen finns redan i ditt inre. 

Ibland behöver vi leta fram den.. Ibland är den tydlig. 

Tacksamhet för mitt jobb och alla mina kunskaper som gör att jag kan coacha andra till att göra samma resa i sig själv för att sedan coacha andra vidare i sina resor.

Det blir ringar på vattnet och den inre resan är den bästa resan vi kan göra i livet. 

Du är värd det allra bästa, tro inget annat <3

Skickar med ett fint studentcitat: Hej! Måste bara säga, att jag är så väldigt tacksam att jag har fått den här möjligheten till personlig utveckling. Underbart att träffa och utbyta erfarenheter med er som jag har "mött" personligen denna vecka. Ser fram emot att träffa er andra också. Trevlig helg 🤗💐🥰